Stelja i obogaćivanje

Stelja za životinje, stelja od jasike za laboratorijske životinje

Stelja za životinje izrađena je od različitih vrsta drva. Međutim, Animalab nudi jednu od najboljih - posteljinu TAPVEI, izrađenu od drva jasike. Drveni materijal certificiran je od strane nadzornog lanca Forest Stewardship Council® (FSC®). Proces proizvodnje TAPVEI posteljine i drvenih igračaka za životinje također je standardiziran ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2018, koji jamči da je svaka serija jasenove posteljine ili pribora za obogaćivanje, obogaćivanje kaveza jednaka kvaliteta i parametri.

TAPVEI stelja od jasike ima izvrsne parametre u smislu upijanja vlage i amonijaka. Idealna je za uporabu u objektima za životinje koji koriste IVC stalke, izolatore i dozatore stelje, jer su bez prašine i ne začepljuju filtre, što pridonosi jeftinijem radu predfiltera i HEPA filtera.

TAPVEI materijal za gniježđenje ženki glodavaca i njihovih potomaka

Materijal za gniježđenje jedan je od najvažnijih proizvoda za dobrobit životinja prema principima 3R. Ženke glodavaca koriste ih za izgradnju gnijezda u kojima će roditi mlade. Izuzetno meka i elastična drvena vlakna od jasike omogućuju podmirenje ove prirodne potrebe.

Obogaćenje za životinje, pribor koji obogaćuje životno okruženje laboratorijskih životinja

Nudimo razne vrste pribora koji aktiviraju životinje, poboljšavaju njihovu dobrobit i podržavaju njihov prirodni instinkt grickanja i skrivanja, kao i smanjenje stresa i agresije. Veliki izbor grickajućih opeka, kuća, skloništa, stepenica, tunela, labirinata omogućuje vam da uredite povoljne uvjete za život životinja. Svi proizvodi se mogu autoklavirati i mogu se prati u kaveznim podloškama.