Pomažemo otkriti nove mogućnosti

AnimaLab djeluje na tržištu prirodnih znanosti /life science/ od 2004.

Animalab je dobro koordiniran tim stručnjaka zainteresiranih za različita područja prirodnih znanosti. Njihovo bogato iskustvo u ovom području omogućuje tvrtki da nudi savjete i  sveobuhvatnu uslugu u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi, Latviji, Estoniji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Animalab oprema laboratorije koji rade sa životinjama ili životinjskim proizvodima, životinjskim nastambama zajedno s industrijskim laboratorijima. Štoviše, tvrtka pruža jamstvene i post-garancijske usluge, provjeru valjanosti laboratorijske opreme I profesionalnu dostavu laboratorijskih životinja. Ponuda također uključuje obrazovne sustave iz prirodnih znanosti /life science/ za studente kao i zaposlenike laboratorija.

Tijekom suradnje s klijemtima, Animalab pažljivo I ppuzdano analizira njihove potrebe I zahtjeve. Štoviše, nudi inovativna I dugoročna rješenja od savjetovanja u fazi odabira proizvoda I usluge, postupka kupnje do servisiranja I brige nakon prodaje.

Animalab je tijekom godina dovršio brojne instalacije uslužnih uređaja u objektima I laboratorijima za životinje, projekata dostave životinja kao I usluga popravaka I provjere valjanosti. 

 

Zahvaljujući opsežnoj suradnji s preko 50 internacionalnih dobavljača, tvrtka je izgradila portfelj koji uključuje rješenja za znanstveni, istraživački I industrijski sektor.

Upoznajte naše partnere ovdje.