Aquaneering

Samostalni sustavi

Šifra ZTEDU235

Višefazna filtracija – samostalni sustavi su samoodrživi i ne zahtijevaju centralni sustav filtracije.

Pročitajte više o proizvodu
Pogledajte ostale proizvode u aplikacijama
Značajke

Aquaneering sustav koristi četverostupanjski sustav filtracije kako bi osigurao najčišću recirkuliranu vodu u industriji.

  1. Prva faza je Dacron mrežasti filtar za čestice ili sito od nehrđajućeg čelika za višekratnu upotrebu, koji zadržava čestice veće od 10 mikrona i može se lako ukloniti radi pranja ili bacanja.
  2. Voda se zatim upumpava u biološki filter s fluidiziranim slojem. Voda pod visokim tlakom iz tihe, pouzdane potopljene pumpe potiskuje se na dno fluidiziranog sloja, suspendirajući i miješajući filtarski medij kako bi se spriječilo kanaliziranje i osiguralo potpuno korištenje cijele površine. Ovaj jedinstveni dizajn filtracije pruža preko 370 m2 površine na kojoj može doći do biološke konverzije štetnog amonijaka. S 10 puta većom površinom od industrijskog standarda, Aquaneering sustav može se pohvaliti neprimjetnim razinama amonijaka i sadržaja otpada.

  3. Voda zatim teče u drugu komoru spremnika, koja sadrži mikroprocesorski kontroliran grijač od 1000 W za održavanje ugodnog okruženja u cijelom stalku. Dvostruki ugljični filteri potopljeni su u drugoj komori rezervoara, a namjenska potopna pumpa uvlači vodu kroz dovodne vodove stalka i stvara pritisak.

  4. Na glavnoj dovodnoj cijevi nalazi se in-line UV lampa za sterilizaciju koja osigurava minimalno 100 000 mikrowata/sekundi/cm² pri našem protoku od 6 izmjena vode na sat.
Modeli
Naziv proizvoda
ZTEDU235  Samostojeći stalak s dvije police (eRack)
ZTT350  Samostojeći stolni stalak (3 police)
ZS560  Samostojeći jednostrani stalak (5 polica)
ZD560  Samostojeći dvostrani stalak (5 polica)
ZS660  Samostojeći jednostrani stalak (6 polica)
ZD660  Samostojeći dvostrani stalak (6 polica)
ZS760  Samostojeći jednostrani stalak (7 polica)
ZD760  Samostojeći dvostrani stalak (7 polica)