Privatna politika

Opće odredbe

 1. Administrator web stranice  www.animalab.eu je AnimaLab s adresom: ul. Dąbrowskiego 343, 60-419 Poznań, Poland dalje: Administrator.
 2. AnimaLab zadržava parvo izmjena I dopuna bez prethodne najave Pravila o privatnosti. Trenutna I jedina važeća verzija Politike privatnosti nalazi se na stranici www.animalab.hr.
 3. Vodeće načelo Administratorovih pravila je zaštita privatnosti podataka o korisniku I kupcu u bilo kojem obliku trećim stranama.
 4. Ako se ne slažete s načelima naše politike privatnosti, molimo vas nemojte koristiti web stranicu.

Kolačići (HTTP cookies)

 1. Web stranica www.animalab.pl ne prikuplja automatski nikakve podatke osim podataka sadržanih u kolačićima.
 2. HTTP kolačići ( tzv. "cookies" ) are computer datasu računalni podaci, posebno tekstualne datoteke koje su pohranjene u terminalnom uređaju korisnika web mjesta I namijenjene su korištenju stranica web mjesta.
 3. Kolačići se koriste za: prilagođavanje i optimiziranje sadržaja web stranice u skladu s korisničkim preferencijama, posebno ove datoteke omogućuju prepoznavanje korisnikovog uređaja i pravilno prikazivanje web stranice prilagođene njihovim individualnim potrebama; stvoriti statistiku koja će nam pomoći da shvatimo kako se korisnici kreću po stranicama Web stranice, što nam omogućuje poboljšanje njihove strukture i sadržaja; održavanje sesije korisnikove web stranice (nakon prijave), putem koje korisnik ne mora ponavljati prijavu i lozinku na svakoj stranici;
 4. U mnogim je slučajevima softver za pregledavanje weba (web preglednik) prema zadanim postavkama dopušten za pohranu kolačića u terminalni uređaj korisnika. Korisnici web stranica mogu promijeniti postavke za kolačiće. Te se postavke mogu izmijeniti na način da: <> blokiraju automatsku podršku kolačića u postavkama vašeg web preglednika ili o njima obavještavate svaki put kad uđete u korisnički uređaj
 5. Operater web stranice obavještava da ograničavanje upotrebe kolačića može utjecati na neke funkcije dostupne na web stranici.
 6. Kolačiće dane u terminalnoj opremi korisničke usluge mogu koristiti i oglašivači i partneri koji surađuju s Operatorom.

Prikupljanje i obrada markentinških podataka

 1. Postavljanje korisničkih podataka na web stranicu ispunjavanjem obrasca za kontakt i slanjem upita rezultira spremanjem takvih podataka u bazu podataka kojom upravlja. Operater i pristanak na njihovu upotrebu i obradu u marketinške svrhe, npr. U svrhu pripreme trgovačka ponuda.
 2. Prikupljeni podaci uključuju: ime, prezime, položaj zaposlenika u instituciji ili tvrtki, telefon, e-mail adresa.
 3. Korištenje naše funkcije biltena zahtijeva pristanak za primanje marketinških informacija e-poštom, kao i pristanak za pohranu i obradu podataka s adrese e-pošte i imena korisnika.